Paprikový salát se zelenou fazolkou

paprika250 g zelených paprik, 200 g zelených fazolových lusků, 150 g sterilizovaného celeru, 100 g majonézy, 1 dl kyselé smetany, citronová šťáva, mletý pepř, sůl, pažitka

Zelené papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky. Zelenou fazolku očistíme, nakrájíme na menší kousky, uvaříme v osolené vroucí vodě do měkka, scedíme a necháme vychladnout.

Vychladnuté fazolky smícháme s nakrájenou paprikou a nakrájeným sterilizovaným celerem. Zalijeme majonézou, ve které jsme rozmíchali kyselou smetanu, citronovou šťávu, mletý pepř a sůl.

Promícháme a posypeme nakrájenou pažitkou.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *